lauantai 15. lokakuuta 2011

POSTAUSIDEOITA?






Hallo Leute! Tää aamu alko sillä ku kuulin kymmenen aikaan haravointia ulkoo.. Aatelkaa nyt kello kymmeneltä mun porukat oli haravoimas ja siivoomas pihaa ja mä just nukun? :DD Katri toki myös oli meil viel aamulki ja aamupalaks oli karkkeja, nugettei ja dippikastiketta. Kyllä kelpas! Nyt ei täks päiväks oo mitään ohjelmaa joten iha rauhas voi olla kotona ja hei, syyslomahan alko eilen, en oikee tajuu sitä viel ku eilen rupesin laitteleen tulevaa maanantaina varten kirjoja valmiiks ja kaikkee, mut huh onki loma :-D Lomal mulla on kauheesti tekemistä ja haluisinki olla kotona iha rauhas mut entiiä ehtiikö. Suunitelmis olis kavereille menoo ja hauskanpitoo ja to-pe tampereelle yhä ja varmaanki joku päivä kummeille ja kaikkee kyläilyy, kyllä kotonaki olo kelpais siin välis! Ja sitä viel että mulla ei enää oo mitään ideoita mistä postata niin toivon että te nyt sitte annatte vinkkei siihen :)

Juulia

7 kommenttia:

  1. miten ois vaikka joku huonepostaus tai sitten joku esim kuvia lemppari jutuista, leffa, hajuvesi, kengät jne :DD

    VastaaPoista
  2. Noora, okkei no niista sitte voi yrittää tehä :D

    VastaaPoista
  3. nnii just lempijutut: lempi huppari, ja jusgt hajuvesi, sit kaikkee lempi karkki ja ruoka ja meikki ja lempi asia :D:D:D jne ja videopostaus julppa!! :DDDD:D:

    VastaaPoista
  4. Suvi, hahahha videopostaus :DDDDDD siitä mitää tulis!! :D mut joo noit muita voisin tehä :)

    VastaaPoista
  5. jooooooooo juulia miten ois videopostaus? :DDDDDDDD voisin tulla helppiin ;);)

    VastaaPoista
  6. Katri, nomutta katri, meillähän on videopostauset jo valmiina kamerassa ;)) mut oikeesti voisit joskus tulla pälättää mun kaa ja laitettas tänne :DDDDDDDD

    VastaaPoista
  7. no pälätetääns ihmeessä :D:DD:D: saa sun lukijat ainaki päivän naurut

    VastaaPoista