perjantai 2. joulukuuta 2011

juulbanos ja polvilumpiot




























No moi ja tähän alkuun että ei sen enempää tosta otsikosta XD Sori en oo viikkoon postannu kun ton järkkärin latausjohti on sitte hukkunu ja en oo jaksanu ettiä! Äsken ville kyl tuli intistä ja se ettii kyl sen. Tänään Katri tuliki ihan extemporee meille pariks tunniks ja eli taas huisinhauskaa :D Täs on nyt paljo kerrottavaaki. Eli maanantaina vaihtu jakso ja tää on ihan perseestä! ja kestää helmikuuhun asti,hitto! Eilen koulus ei olly mitään normaalia ainetta vaa aluks luokanvalvojantunti,sit zumbaaa ja pinssien tekoo. ruokana oli tortilloi ja jädee<3

Huomen olis suuntana sit Hämeenkoski jossa mun serkun yo-juhlat! Niitä ootan ku saa ruokaa :D ja siel on kans tuttuja tosi paljon. Sunnuntaina olis oonan konsertti ja suuntana turenki. ei kyl voi pätkääkään kiinnostaa mut kai se on pakko ku tos se on harkotellu pari päivää jo niit huilukappaleita.
Sit maanantaina olis itsenäisyysjuhla koululla ja tanssia siel poikien kaa :D Se päivä alkaa jossain sankarihaudoilla ja pääästäänki 12.15! Ja tiistaina ei oo kouluu jes.
Nyt alan kattelee vaatteita huomista varten, eli se on moro.

Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti