lauantai 11. kesäkuuta 2011

Ehkä myrskyjä onkin siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu.











mmoroo:) tällänen pikapostaus tästä päivästä! Aamul Ville lähti viemään oonaa tonne sen yhteen futisturnaukseen ja mä lähin mukaan ja siellä oli sit 2 joukkuetta ketä vastaan ne pelas. Huvitti oikeen ku yks idiootti tyttö kanto niille joukkoeens jäsenille järvivettä ja ne tytö meinas saada sydänkohtauksen ku kuuli siit, ja ne haukku tän kylän mis asun ihan täysin ja sillee et "APUA pystyyks siin järves enää uimaan??;o et siellähän on rautaa, kalkkii, sieniä ja vaikka mitä, älkää kastelko ees hiuksianne!!" ei lol niitä :D:D ja sitte kotii päin ja tääl auringon ottoo ja kuvailemista ja pelasin ihme kyl yhtä villen autopeliiki hetken mut joo ei siit enempää. Ville on nyt kaverinsa bileissä jes! nyt uimaan, ja viel hetkine aurinkoo, moro.

Juulia

5 kommenttia:

  1. öööö näytät vähän huorahtavalta............

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, kuinnni? ja tiiän kyl itekki et EN näytä miltää huorahtavalta joten turha tulla tänne mitään tollassii kommaan :--DD

    VastaaPoista
  3. sinun ilmeesi on vain NIIN HUORAHTAVAA KUIN OLLA JA VOI =DDDDDDDD Oletko olevinasi joku kauniskin? Ja jos kerta sallit anonyymien kommentit niin mitä itse siinä valitat...?? Pikkuvinkki; Hoida hiuksiasi :=) ei millään pahalla, mutta ei kyllä hyvälläkään..

    VastaaPoista
  4. Anonyymi, VOI LOLOLOLOL XDD en oo olevinani joku kaunis ja tossa kuvassa otan ihan aurinkoo että joo.

    VastaaPoista