perjantai 11. helmikuuta 2011

black and yellow

heii. en oo pitkään aikaan kirjotellukkaa,eli noin pariin päivään;) tänään on siis ihana tylsä perjantai .. eilen oli karon, julian, saaran, katrin ja oonan kaa ysien konsertis ja oli surkeempi ku viimevuoden ja ei ollu oikeen juonta. tauol sitte julian kaa ihasteltiin leijan pikkust ihanan söpöö tyttöö ! ja tänään koulus kyseltiin leijan ikää mut ei se kertonu .. siis välkäl sit julia ja mä mentiin sinne vähä jutteleen :--) äsken utlin saunasta ja kattelin vähä aikaa äitin ja iskän kaa hauskoi kotivideoita ja aattelin nyt sitte uudestaan tulla kirjottaan tänne blogii ku just ennen saunaan menoo poistin mun just tän samallaisen kirjotuksen vahingos ja nyt joudun kirjottaa uuden:/


tylsä viikonloppu tulossa ja maanantaina on sitte halipäivä ja en tiiä mitä siitäki on tulos..ku juho on kuulemma tulos antaan ison pitkän halauksen XDDD okeee.. no sitte on äikänkoe perjantaina ja köksänkoe torstaina. meil vaihtu koulus jakso taas ja mä vihaan nykyään tätä perjantaita koska meil on neljä lukuainette peräkkäi !! ;o ihan törkeetä ja vaan yks kerta ykkösruokailu ! nojaaa.. tänään oli kyl mahti äikäntunti ku leija oli unohtanu tulla meijän tunnille ja me oppilaat sitte venattii 20min luokan ulkopuolella ja sit leija tulee sielt vihasen aku ei oltu sanottu sille mitää.. ja rangaistukseks aatii et mennään ihan sairaan myöhään syömään !törkeetä.


Huomenna vissiin me mennään villen kaa sappeeseen laskeen, siis mä oona ja ville, ja sit äiskä menee tampereelle ja iskä jää kotii . ja tulee hubaa ! jos siis mennään-. ehaanaa ja pitäs kaikkee suunitella. no sain sentää tilattua mulle uuden pipon taas, warpin sellassen harmaan jota julial on kohta koko sarja;D ja laittelen myöhemmin vähä kuvia mun pipoista <3 !nyt kuuntelen vaan musaa ja iskän haukottelua. http://www.youtube.com/watch?v=l2YvHCHBOkQ <---hyvä biiisi !


tänään oli muuten ihan jees päivä ku muut päivän on ollu vähän siinä ja siinä.. eli vähän tälläst jojoiluu ja huonoo ja hyvää fiilistä. siitä toi otsikko tulikin Black and Yellow ! se on muute myös tosi hyvä biisi ; http://www.youtube.com/watch?v=UePtoxDhJSw
rakastan musaa !! se rauhottaaa  ..(joo mitä höpisen :D:D:D:D:) ookkeee .. mut hyvä fiiilis !ulla tos just juttelee mulle ja sekoo.. ja mä kattelen stadiumista vähä pipoii ;)) ja luen muitten blogeja. ja kirjottelen kaikkee yksityiskohtasesti ku ei oo oikeesti muuta tekemistä joten älkää kyllästykö näihin löpinöihin , pliiiis ..nyt just oona on ysien konsertis TAAAS ! saaran kaa ja oona ei halunnu mua mukaan joten en menny. ja ville lähtee just bileisiin ja iskä tos kattelee telkkaa ja äiti on jossakin. kohta pitäs vähä soitella kitaraa ku on vieroitus ollu, samoinkuin kynsienpureskelussa ;o sanoinki tänää TT:tunnil et mulla on oikeesti vierotus kynsienpureskelussa ku nyt käytän sitä kynnelii jotta ne tulis pitkis ! yritän voittaa oonan kynnet :--D tää on muute hyvä biiisi : http://www.youtube.com/watch?v=Zm8xIo_2Aok&feature=channel <<<- good ! on hauska laitella biisei tänne (:


tänään koulun jälkeen sitten ärrälle taas kaupan kautta ja siel oli artturi TAAS jonka kans vaihoin pari sanaa, siel oli suvi jonka kaa höpöttelin kokokokoooooko bussimatkan ja hauskaa oli ! ja theoki muute oli matkalla hämeenlinnaan --->rautatieasemalle-->helsinkiin--->PASILAAAN , siel muute oltiin hotellis kerran. nin siihen matkaan, niin höpöteltiin kaikkee poikajuttui ja theo oli korva tarkkana;----D heheheeh ja sitte bussist suunnattii kotiin ja tääl mä sitten tylsistelen niinku huomaatte .. taidan tästä lähtee nyt koneelt ku ei täälkää jaksa koko ajan olla ! herranjumala tuli pitkä postaus ;o <<--tylsyyys,mutta täs viel yks biiis jota kauan hain ja nyt löysin ; http://www.youtube.com/watch?v=gFp7q-IJqno <<--- IHANIN ! mut heipppaaraallaa !
Juulia






3 kommenttia: